top of page

Organisch

Gespot bij verschillende merken, maar ook in interieurs en magazines: organische vormen. Op allerlei manieren komen de golvende lijnen en speelse kronkels terug. We kunnen er niet meer omheen. Dit is iets wat ik ook echt ga toepassen in mijn interieur. Het maakt het namelijk wat speelser en minder statisch.


DE CURVY TREND

Ze zijn niet meer weg te denken uit de interieurs van nu: organische vormen geïnspireerd op de natuur om ons heen. Dat de natuur dient als inspiratiebron voor nieuwe interieurtrends zien we sowieso veel terug de laatste jaren. Het is ook niet vreemd dat organische vormen het goed doen in huis. Ze brengen namelijk rust, maken je interieur toegankelijk en zijn tegelijkertijd speels.


CURVES, CURVES, CURVES

Organische vormen bestaan vaak volledig uit rondingen, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Soms worden de rondingen ook afgewisseld met bepaalde rechte hoeken of strakke lijnen. Wel hebben alle vazen met organische vormen met elkaar gemeen dat ze vaak speels en soms wat eigenzinnig kunnen ogen. Dit maakt je interieur niet alleen persoonlijk, maar ook minder statisch.


Hieronder een aantal voorbeelden van vazen met organische vormen:





bottom of page